COMPACTA 12

showcase image

COMPACTA 12

Машините от серията Compacta са изработени по високи критерии за качество и конструктивни спецификации, които са подобрени и усъвършенствани във времето. Високата степен на удовлетворение, генерирана от Compacta в световен мащаб, прави тези машини най-предпочитани от крайните потребители, които поверяват своите продукти на хоризонтална опаковъчна технология, използвайки stretch film.

Благодарение на широкия диапазон на диаметрите на пръстена тази линия от машини, произведени от Robopac, покрива напълно широк спектър от нужди за опаковане. Универсалността на употребата и удобството за използване на Compacta се съчетават с високо качество, което ги отличава и поставя тези продукти Robopac на върха на своите категории.

Те са предназначени за групиране на дълги, тесни продукти като леене под формата на дърво, екструзия от алуминий и пластмаса, както и тръби, текстил и килим.

Безопасната, проста операция включва автоматично затягане и рязане на стреч фолио. COMPACTA включва непрекъснато опъване на стреч фолиото, за да подобри цялостта на опаковката и да намали скъването на фолиото.